Буряки
|
|
nik | Дата: Неділя, 05.02.2012, 19:37 | Сообщение # 51 |
Подполковник
Награды: 3
Статус: Offline
| Справа не в запасах, просто він сильно слабить
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 05.02.2012, 19:50 | Сообщение # 52 |
Лейтенант
Награды: 2
| і мої кролі особо їм і не захоплюються.Я просто купила в листопаді кролицю, і її попередні господарі сказали що дають черв. буряк, так я і своїм почала давать, правда спочатку і не дивились.А зараз шкірку з буряка розділю на всіх по трошки то їдять, а як цілий то гризнуть трошки і все.
|
|
| |
Misa | Дата: Субота, 18.02.2012, 14:09 | Сообщение # 53 |
Рядовой
Награды: 0
| даю щодня буряк сіно зерно все нормально. воду недавав ще ніколи. коли давав цукровий то через деякий час здихали тепер недаю.
|
|
| |
stas | Дата: Субота, 18.02.2012, 15:19 | Сообщение # 54 |
Сержант
| Харчовий буряк даю постійно . Малим кролям даю тертий буряк з вареною картошкою +зерно комбікорм сіно і вода постійно
|
|
| |
кролевод 14 років | Дата: Вівторок, 21.02.2012, 19:52 | Сообщение # 55 |
Статус:
| та ви шо смішні столовим буряком кормити я простим і все ок кролі в середньому по 4-5 кіль
|
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 21.02.2012, 21:01 | Сообщение # 56 |
Лейтенант
| моя малишня обнагліла на буряки і не дивиться
|
|
| |
ekolog | Дата: Середа, 22.02.2012, 13:05 | Сообщение # 57 |
Полковник
Награды: 1
| столовий для людей кормовий для кролів.
|
|
| |
kalter | Дата: Середа, 22.02.2012, 22:04 | Сообщение # 58 |
Подполковник
| Я колись думав а може посіяти столову моркву для кролів
|
|
| |
олег | Дата: Субота, 13.10.2012, 16:11 | Сообщение # 59 |
Статус:
| Привіт. перш за все хочу про буряк, після нового року на раджу взагалі, а до січня давав по трошку, хоча вже другий рік не використовую взагалі. поносять від нього кролі, потрібно дуже акуратно з ним. Краще гарбузу давати проблем нуль і користі більше, хоча треба привчити до неї зразу не їдять. А взагалом хотів спитати всіх про ваше поголівя. як тримаючи хочаб 50 голів можна годувати морквою, хлібом чи ще якимись витребеньками, на мою думку це не реально. основній корм влітку трава+концкорма, взимку сіно+конц. +варена картопля і то ближче до весни коли поголівя мале. ще одне . ведете мову про збалансовану годівлю, дуже цікаво як і хто це робить, я по спеціальнгості зоотехнік і то таким не займаюсь, адже різне сіно в різну пору зібране має різну поживність. хто звас може похвалитись різними сортами? Це стосується всіх видів кормів.
|
|
| |
seyvalter | Дата: Понеділок, 15.10.2012, 15:52 | Сообщение # 60 |
Майор
| Я сіно люцерки тримаю на пізніші терміни, а різнотрав"я даю зразу. Картоплі не даю, буряк даю постійно - але потрошку.
|
|
| |
олег | Дата: Середа, 17.10.2012, 18:10 | Сообщение # 61 |
Статус:
| Звичайно сіно люцерни як и сама люцерна то є чудовий корм, хоча з льцерною як і з усімв бобовими чеж треба акуратно. Картоплю даю скоріше не через те що дуже добрий корм, а тому що крім кролів нічого не тримаю а дрібну картоплю треба десь дівати, не викидати ж , а так і дешево (ве одно картоплю садимо на їжу) і вагу кролики набирають мало що гірше ніж на комбікормі.
|
|
| |
RABOTYAGA | Дата: Четвер, 31.01.2013, 16:56 | Сообщение # 62 |
Лейтенант
Награды: 1
| я даю кормові буряки! проблем не було!(Думаю і не буде) Даю не багато! Інколи тру і даю з осипкою! Червоні дуже рідко(Майже ніколи) Цукрові взагалі не даю!
|
|
| |
кролюн | Дата: П`ятниця, 15.03.2013, 13:07 | Сообщение # 63 |
Лейтенант
| столтвий буряк давати не можна ЖАННА БУДЬ ОБЕРЕЖНА. Я даю кормовий буряк досхочу часом навіть остається слава Богу ніякого поносу НЕМА
|
|
| |
dfcbkbq1167 | Дата: Субота, 30.12.2017, 13:46 | Сообщение # 64 |
Рядовой
| дорослим кролям даю кормовий буряк в зимовий час замість води, маленьким кроликам не даю, їх від буряка дує і вони гинуть, їм даю воду з йодом: 1л води/ 1 кубік 10% йоду.
|
|
| |
ognevaalena551 | Дата: Вівторок, 14.07.2020, 16:09 | Сообщение # 65 |
Рядовой
| спасибо за инфу
|
|
| |