Забій
|
|
kalter | Дата: П`ятниця, 06.04.2012, 20:59 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Группа: Друзі
Сообщений: 235
Награды: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
| Тему створив, хочу знати думку інших ( моральні моменти не врахунок, лише технічна частина) бо проводжу забій двома способами : 1. Дубінка в області трохі нижще вух, і тоді ножичкоком горло. 2. Ножичком горло Розумію тема не з приємних, але все-таки, відаю перевагу способу №2 . так як використавши його нема запікшої крові, гематом на мясі, загалом мясо чисте, і вимочувати довго не потрібно. Як саме Ви робите це, попереджаю ніяких садистських фантазій не маю, лише технічна частина цікавить.
|
|
| |
gam-ua | Дата: П`ятниця, 06.04.2012, 23:56 | Сообщение # 2 |
Той, кому все можна
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1482
Награды: 14
Репутация: 20
Статус: Offline
| я по горлу неможу. лише по вухах.
щоб мясо небуло кровянистим можна перенісся перерезати. і кров збіжить і шкура ціла і гуманніше.
в книгах чиатав про оглушення стрмом та впускання у вену повітря.
|
|
| |
kalter | Дата: Субота, 07.04.2012, 08:23 | Сообщение # 3 |
Подполковник
Группа: Друзі
Сообщений: 235
Награды: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
| Quote перенісся перерезати не знав такого способу, та ще справа в тому ще нема кому показати як правильно лупити щоб та шкура була ціла, тому вся йде в утіль, треба шукати спеца. Андрію а ти вже навчився вичиняти? Доречі шкурку від пуху опалює хтось? На "фермері" почитав розділ розделка, виявляється все правильно я роблю, бо якщо чесно починав це робити по аналогії розделкі телят.
Сообщение отредактировал kalter - Субота, 07.04.2012, 08:39 |
|
| |
Kolua | Дата: Субота, 07.04.2012, 09:47 | Сообщение # 4 |
Сержант
Группа: Довірені
Сообщений: 26
Награды: 1
Репутация: 1
Статус: Offline
| 1 Спосіб !!
|
|
| |
kalter | Дата: Субота, 07.04.2012, 10:09 | Сообщение # 5 |
Подполковник
Группа: Друзі
Сообщений: 235
Награды: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
| Може таку приблуду зробити Code http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=cNxo7GFEXWw
Сообщение отредактировал kalter - Субота, 07.04.2012, 10:10 |
|
| |
САРМАТ | Дата: Субота, 07.04.2012, 12:17 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
Группа: Друзі
Сообщений: 47
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
| ножиком по горлу я б не зміг для мене це дуже жорстоко, я забиваю рукою по вухах
Сообщение отредактировал САРМАТ - Субота, 07.04.2012, 12:18 |
|
| |
gam-ua | Дата: Субота, 07.04.2012, 12:53 | Сообщение # 7 |
Той, кому все можна
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1482
Награды: 14
Репутация: 20
Статус: Offline
| kalter, десь пысля 30 сек ще видно як крыль дригаэться. а я непоняв, кролю шию ламають?
|
|
| |
kalter | Дата: Субота, 07.04.2012, 19:36 | Сообщение # 8 |
Подполковник
Группа: Друзі
Сообщений: 235
Награды: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
| Я вам скажу так, кроля ножиком не так страшно, ви поучаствуйте теля ножиком, батя сам це робить я навіть дивитися не можу, а от кроля батя не може, тут я беруся, тай кріл не так довго конає, хоча в європі за такий спосіб штраф такий бабхнули б. Quote kalter, десь пысля 30 сек ще видно як крыль дригаэться. а я непоняв, кролю шию ламають? так ламають. Code ножиком по горлу я б не зміг для мене це дуже жорстоко, я забиваю рукою по вухах Муки кроля не набагато меньші, просто це морально легше самому, бо кров все-таки неприємно.,підсвідомо асоціації спливають, мені важко було перші 4 , а от спробував 2 дня назад дубінкою то було шкода, дивно якось, це як одному зуб краще запломбувати, іншому вирвати.
Сообщение отредактировал kalter - Субота, 07.04.2012, 19:41 |
|
| |
ekolog | Дата: Вівторок, 10.04.2012, 10:39 | Сообщение # 9 |
Полковник
Группа: Довірені
Сообщений: 299
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
| дубінкою по вухах а тоді ножик зпихається підшкірно піднижню щелепу і перерізається горлянка, щоб кров краще стікала.
|
|
| |
andrus | Дата: Вівторок, 10.04.2012, 10:57 | Сообщение # 10 |
Лейтенант
Группа: Довірені
Сообщений: 68
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
| Якщо дубинкою вдарити точно в основання вух-ламається шийний позвонок і кров стікає сама через ніздрі.Якщо не зовсім точно --вибираю обидва ока і кров стікає,але трохи залишається в шиї(збігається),треба змивати водою.
|
|
| |
Коля | Дата: Середа, 27.03.2013, 13:56 | Сообщение # 11 |
Группа: Гости
Статус:
| Не шкода очі йому видерати?
|
|
| |
vitaliy5252 | Дата: Середа, 27.03.2013, 20:34 | Сообщение # 12 |
Подполковник
Группа: Довірені
Сообщений: 236
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
| я рукою під вуха бью!а потім теж очі викалую і кров стікае!
|
|
| |
gam-ua | Дата: Середа, 27.03.2013, 20:55 | Сообщение # 13 |
Той, кому все можна
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1482
Награды: 14
Репутация: 20
Статус: Offline
| по голові між ух і очі. загальний метод. можна воздух у вену пустить.
|
|
| |
ekolog | Дата: Середа, 10.04.2013, 08:36 | Сообщение # 14 |
Полковник
Группа: Довірені
Сообщений: 299
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
| Берете за задні ноги і палкою бєте по голові біля вух , краще дубінкою. Це найкращий загальноприйнятий і гуманний метод. бац і готов.
|
|
| |
vitaliy5252 | Дата: П`ятниця, 12.04.2013, 14:19 | Сообщение # 15 |
Подполковник
Группа: Довірені
Сообщений: 236
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
| я нерекомендую бити дубінкою!бо потім м'ясо на шеї запікается!краще рукою!
|
|
| |
Ден | Дата: Четвер, 13.06.2013, 13:43 | Сообщение # 16 |
Рядовой
Группа: Довірені
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
| Підскажіть, будь ласка!!! Як зняти нормально шкурку, щоб вона не запачкалась кров'ю, і залишилась цілою для подальшої реалізації??????? І ще... висушив пару шкурок, потім дивлюсь, а по них в деяких місцях черви повзають (( Як правильно і як довго сушити шкурки???? Дякую.
|
|
| |
gam-ua | Дата: Четвер, 13.06.2013, 22:33 | Сообщение # 17 |
Той, кому все можна
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1482
Награды: 14
Репутация: 20
Статус: Offline
| Ден, БЄШ КРОЛЯ ПО УШАХ. КОЛИ ПЕРЕСТАНЕ ТРІПАТЬСЯ ВИКОЛЮЕШ ЙОМУ ОЧІ. ЗІЙДЕ КРОВ. АБО ПЕРЕРІЗАЕШ ПЕРЕНОСИЦЮ. КРОЛЮ. ПІДВІШУЄШ НА РОЗПОРКУ ЗА ЗАДНІ НОГИ. РОБИШ ВІДПОВІДНО РОЗРІЗИ, шкура зніметься як приблизно як носок. Будеш знімать, вона вивернеться хутром всередину, оголеною шкірою наружу. Далі в шкірку вставляеш V-образну розпорку. на ній шкура і сушиться. Вимазать шкуру в кров просто нереально. Якщо знімать її без спускання крові то вся кров лищається у мясі. Суши шкіру десь на горищі. Зараз на дворі жара, то за день вона і підсохне. можна протерти соллю. але краще нена, хтозна як потім буде із продажем. сушить поки шкірка непочне шелестіть.
|
|
| |
gam-ua | Дата: Четвер, 13.06.2013, 22:35 | Сообщение # 18 |
Той, кому все можна
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1482
Награды: 14
Репутация: 20
Статус: Offline
| шкуру сушить мясом на ружу, хутром в середину! якщо наоборот то будуть черви.
|
|
| |
LNUt77D9EIG | Дата: Вівторок, 25.06.2013, 11:19 | Сообщение # 19 |
Группа: Гости
Статус:
| That's a wise answer to a tricky quteoisn
|
|
| |
Tsar | Дата: П`ятниця, 28.06.2013, 09:34 | Сообщение # 20 |
Сержант
Группа: Довірені
Сообщений: 26
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
| Дякую велике) чи довго може вона сухою лежати, зберігатись???
|
|
| |
Tsar | Дата: П`ятниця, 28.06.2013, 09:35 | Сообщение # 21 |
Сержант
Группа: Довірені
Сообщений: 26
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
| а коли продаєш шкурку, її треба вивертати наружу, і розрізати, чи в якому виді, оптовики її скупляють????
|
|
| |
gam-ua | Дата: П`ятниця, 28.06.2013, 09:55 | Сообщение # 22 |
Той, кому все можна
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1482
Награды: 14
Репутация: 20
Статус: Offline
| Tsar, сухі шкірки можуть зберігатися стількиж, скільки шуба у шафі. але поки не почне щось їсти. шкірку як зняв мездрою наружу так і здаєш. там вони самі розрізають, або так ложать.
|
|
| |
Tsar | Дата: П`ятниця, 28.06.2013, 10:26 | Сообщение # 23 |
Сержант
Группа: Довірені
Сообщений: 26
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
| Дякую за допомогу!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 05.09.2014, 16:00 | Сообщение # 24 |
Сержант
Группа: Довірені
Сообщений: 21
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
| Я сьогодні вперше забила кроля, зняла з нього шкурку і все решта. Била дубинкою за вухами - а кров не текла, то я ще по горлянці підрізала. Шкода було, але чоловік би того не зробив. Тепер ще 2-3 на черзі. Відчуваю себе м'ясником)))
Таня
|
|
| |