Проект промислового кролівництва буде запушено ближчим часом на базі Кіцманського аграрного технікуму.
Йшлося про це на засіданні «круглого столу» «Наука та бізнес: синергія чи антагонізм», що відбувся в приміщенні Чернівецького бізнес-центру в рамках проекту німецького фонду GTZ «Сприяння економічному розвитку та зайнятості» за участі регіональної громадської організації «Перший аграрний кластер». – GTZ на Буковині з 2009-го і вже долучився до організації ринку «Дари Буковини», завдяки якому сільгоспвиробники мають можливість успішніше збувати продукцію, – каже координатор проекту, директор бізнес-центру Марія Порчук. Грошей на будівництво капітальних споруд німці, звісно, не дають, але організовували навчальні програми. Такий же принцип буде закладено в основу співробітництва й тепер. Чому увагу вирішили зосередити на кролівництві? Бо, по-перше, таким чином можна отримати велику кількість поживного, дієтичного м’яса, котре сприятливо засвоюється людським ... Читати далі » |
Розведення кроликів дає можливість одержувати з них коштовну й різноманітну продукцію, але насамперед- це дієтичне м'ясо. По засвоюваності кролятина займає одне з перших місць, тому що організм людини засвоює її на 90%, а яловичину- тільки на 62%. Кроляче м'ясо має чудові кулінарні властивості, з нього готують значно більше страв, ніж з м'яса птахів.
Крім того, кролятина добре сполучається з іншими видами м'яса й різноманітними продуктами, добре зберігає свої смакові й живильні якості у свіжому, засоленому, копченому й консервованому вигляді. На споживчий ринок кролики надходять тушками без субпродуктів (нутрощів), за винятком печінки, нирок, голови, обробленої по першому шийному хребцю, лапок - по зап'ястному й скакальному суглобу. З погляду споживача особливе значення мають смак, колір, запах і ніжність м'яса. По кольору м'ясо кроликів біле з невеликим рожевим відтінком, майже без присмаку, м'яке й щільне по консистенції, не жирне, з тонковолокнистими м'язами, тонкими кіс ... Читати далі » |
кролі здихають -шо робить - (вуха розлазяться)
|
Хтось додав статтю не в тему. Але про роботу. Можливо комусь допоможе, але будьте обеоежні, не вляпайтесь!
На сегодняшний день все больше работодателей используют интернет для поиска сотрудников. Существует множество сервисов специализирующихся на поиске и агрегировании вакансий и резюме. 1.Сайты агрегаты вакансий и резюме: Принимают вакансии от работодателей и предоставляют доступ к ним соискателям. 2. Поисковые сервисы вакансий: |
самки приносят 9-10 окролов, и в забой.
самка на 30 день случается. После окрола на 20день в корм добавляем ЗМТ, после 25 дня самка остаётся в маточной клетке где есть лаз в соседнюю клетку куда она не может пролезть,а мальки могут и у них в клетке постоянно корм с заменителем молока. В 45 дней лаз закрываем, самка через 15 дней кролится, а молодняк на откорм до 95дн. и живой вес при этом 2,8-3кг., в мясе 1,6-2кг.
|
Використання глюкози в кролика
时间:2009-07-12 10:40 来源: 责任编辑: Час :2009-07-12 10:40 Джерело: редактор:
核心提示:葡萄糖作为饲料添加剂在养兔生产中使用,能取得很好的效果。 Core Порада: глюкози в якості кормової добавки, що використовуються у виробництві годування кроликів, можна добитися добрих результатів. 现将葡萄糖在养兔中的作用介绍如下: 提高饲料风味兔性喜好甜味,在兔的配合饲料或混合饲料中添加8%~12%的葡萄糖,可掩盖饲料中的不适味道,能刺激兔的食欲和提高饲料的品位,增加兔的采食量,保证在应激 Тепер роль глюкози в кролика описані нижче: Щоб поліпшити сексуальні уподобання кроликів годувати, солодкий смак, годувати кролика або комбікормів, додавши 8% до 12% глюкози, не можуть прикрити канал смак, може стимулювати кролика апетиту та підвищення якості кормів, збільшити споживання кроликів для того, щоб напруга
葡萄糖作为饲料添加剂在养兔生产中使用,能取得很好的效果。 Глюкоза в якості кормової добавки, що використовуються в кролика виробництва може бути досягнуто дуже хороші результати. 现将葡萄糖在养兔中的作用介绍如下: Тепер роль глюкози в кролика описані нижче:
提高饲料风味兔性喜好甜味,在兔的配合饲料或混合饲料中添加8%~12%的葡萄糖,可掩盖饲料中的不适味道,能刺激兔的食欲和提高饲料的品位,增加兔的采食量,保证在应激条件下有足够的采食量,增重快
...
Читати далі »
|
При будівництві клітки підійшов до нестандартного розміщення годівниці, як результат: краще поїдання кормів, економія простору навколо клітки, відсутність не з'їденого корму під ногами.
|