Четвер, 21.11.2024, 17:10,Ви увійшли як Гость (негайно зареєструйся!) | Група "Гости"| RSS
На головну | Ви на сторінці | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

ШВИДКЕ МЕНЮ:
зміни в темі Бровасептол в таблетках 


» Пошук

» Меню сайту

» Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 499

» Статистика

Онлайн всього: 19
Гостей: 19
Користувачів: 0

зараз на сайті


сьогодні були
Проверка тиц

» Форма входу

» Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Головна » 2011 » Лютий » 03
Розведення кроликів дає можливість одержувати з них коштовну й різноманітну продукцію, але насамперед- це дієтичне м'ясо. По засвоюваності кролятина займає одне з перших місць, тому що організм людини засвоює її на 90%, а яловичину- тільки на 62%. Кроляче м'ясо має чудові кулінарні властивості, з нього готують значно більше страв, ніж з м'яса птахів.

Крім того, кролятина добре сполучається з іншими видами м'яса й різноманітними продуктами, добре зберігає свої смакові й живильні якості у свіжому, засоленому, копченому й консервованому вигляді.

На споживчий ринок кролики надходять тушками без субпродуктів (нутрощів), за винятком печінки, нирок, голови, обробленої по першому шийному хребцю, лапок - по зап'ястному й скакальному суглобу.

З погляду споживача особливе значення мають смак, колір, запах і ніжність м'яса. По кольору м'ясо кроликів біле з невеликим рожевим відтінком, майже без присмаку, м'яке й щільне по консистенції, не жирне, з тонковолокнистими м'язами, тонкими кіс ... Читати далі »

Переглядів: 1961 | Додав: Biolog | Дата: 03.02.2011 | Коментарі (0)

» СЕРВІСИ

» категорія
1 [1]
1

» Архів записів

» Друзі сайту


Установіть цей баннер на свій сайт. Дякую.




Медийная реклама


Медийная реклама

» Block title
1 [1]
1

» Block title
Map

» блок 1


Андрій Грудницький© Хостинг від uCoz