П`ятниця, 22.11.2024, 06:28,Ви увійшли як Гость (негайно зареєструйся!) | Група "Гости"| RSS
На головну | Ви на сторінці Блог | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

ШВИДКЕ МЕНЮ:
зміни в темі Бровасептол в таблетках 


» Пошук

» Меню сайту

» Наше опитування
Скільки у вас кролів старше 30 днів?
Всього відповідей: 839

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

зараз на сайті


сьогодні були
Проверка тиц

» Форма входу

» Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Головна » 2011 » Січень » 18
Любі друзі, поділіться цікавими і смачними рецептами страв з кролятини!!!!!

Пропоную свій рецепт "Січеники з кролятини і пшона"

Кролячі тушки промивають, видаляють з них кістки, а м'ясо змішують з охолодженою пшоняною кашею, солять, додають злегка підсмаженої цибулі, пропускають двічі через м'ясорубку, добре вимішують і при потребі розводять молоком. З цієї маси виробляють довгасті січеники, обкачують їх в сухарях і смажать на розігрітому жирові.

На 650 г кролячого м'яса — 3/4 склянки пшона, 1 склянку води (для каші), 1 склянку товчених сухарів, 11/2 цибулини, 100 г жиру.

Переглядів: 1482 | Додав: Biolog | Дата: 18.01.2011 | Коментарі (1)

» СЕРВІСИ

» Архів записів

» Друзі сайту


Установіть цей баннер на свій сайт. Дякую.




Медийная реклама


Медийная реклама

» Block title
Map

» блок 1


Андрій Грудницький© Хостинг від uCoz